Ter Marsch & Co presenteert Cannabis Burger

11

Jan.

A

by Heidi - #Cannabis Burger

Ter Marsch & Co introduceert op de Horecava de Cannabis Burger. Die bestaat uit dry aged angus beef, Japans wagyu-vlees en langzaam gegaarde biokalfsnek op een brioche wietbroodje uit de eigen bakkerij. 

De burger is voorzien van Hollandse kropsla, oude Remeker kaascrumble, gedroogde tomaat, zoetzure tomaat, Cornichon relish, romige limoenwietsaus en gepofte boekweit. De briochebol is verrijkt met poeder van gedroogde wietbladeren zonder THC. ‘De gast wordt niet high van de wiet, maar wel van de zintuigprikkelende smaak’, aldus de producent.

Tijdelijk product
De Cannabis Burger is een tijdelijk product dat vanaf dinsdag 9 januari 2018 gedurende een week te proeven is bij Ter Marsch & Co in Amsterdam en Rotterdam. De lancering vond plaats tijdens de hamburgercompetitie op de eerste dag van de beurs.

Afgelopen jaar introduceerde de burgerbar al de Wiedewietsaus op basis van biologische cannabis, volgens het bedrijf een ode aan Amsterdam en de Hollandse wietcultuur.

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. In maart 2016 opende in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co.
 

X Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging op uw mailadres!
X U heeft het leeslimiet van twee artikelen bereikt. Om meer artikelen te kunnen lezen moet u inloggen met een van de onderstaande opties.

Inloggen met Facebook Inloggen met LinkedIn