Bestrijd parasieten met nematoden

In het voorjaar zijn we weer compleet. Tot nu toe was het weer een aantrekkelijk voorjaar. Dus aangezien we veel naar huis gaan, is onze tuin een van de beste gebieden waar we kunnen kamperen. De meesten van ons hebben de tuin dan ook een grondige opknapbeurt aangeboden, zodat hij er nu weer mooi uitziet. De vraag is momenteel zeker hoe u kunt garanderen dat het ook mooi blijft. Insecten zijn slechts een van de dingen die uw tuin weer ontoereikend kunnen maken. Ongediertebestrijding is om die reden een essentieel element en we willen daarvoor niet alle soorten milieubelastende gifstoffen gebruiken. Nematoden kunnen voor meerdere parasieten worden gebruikt. Een larve typt. In deze blog vertellen we je extra over hoe het precies werkt. We beschouwen ook snel nog een parasiet, met name rode mijt in kompressen. Lees snel verder!

Hoe werkt het

De nematoden of larven zijn erg klein. U krijgt ze dus in goede cijfers om te garanderen dat het met succes werkt. De larven leven in de grond en ook daar proberen ze hun slachtoffer te vinden. Een van die prooien kunnen naaktslakken zijn die erg schadelijk kunnen zijn voor uw tuin. Nog een is de. Maar er zijn ook nematoden die kunnen worden gebruikt ten opzichte van de buxusrups of de eikenprocessierups. Simpel gezegd, ze kunnen buitengewoon waardevol zijn tegenover allerlei soorten parasieten waarmee we op verschillende manieren kunnen worstelen. Hoe het werkt, is dat je de nematoden verkrijgt. Meestal krijg je deze in een verpakking die slechts 12 miljoen kan bevatten. Dat is niet echt overdreven, want je hebt momenteel 500.000 per m2 nodig. De nematoden zoeken daarna de grond af naar hun doelwit en gaan het ook binnen. Bij dit slachtoffer laten ze bacteriën achter die aanwezig zijn in de darmkanalen van het getroffen doelwit. Daarom schakelt het doel zichzelf als het ware uit. Hij stopt eerst met consumeren, waarna het op een gegeven moment sterft en dus niet meer gevaarlijk is.

Bloedluiskippen

Het grappige is dat je deze nematoden gewoon online kunt bemachtigen. Roofmijten kunnen echter ook online worden verkregen. U krijgt deze zeker in een speciale productverpakking. Het is een goed idee om ze snel te gaan gebruiken. Over het algemeen zijn ze niet lang houdbaar. Als je ze toch veel langer moet bewaren, is het belangrijk om ze op een geweldige plek te bewaren. Bloedluis bij kippen is een gedoe en u wilt dit zo snel mogelijk verwijderen. Bloedmijten leven meestal 's nachts, overdag zie je ze zelden. Mijten, of rode termieten, jagen op het bloed van kompressen en nemen extreem snel toe. Dit ongedierte is ook bijzonder actief in het voorjaar. Bij hennen herken je de bloedluis aan de rode kleur. Als je dit ziet, is het raadzaam om direct gebruik te maken van roofmijten.

Ik zou willen dat de ideeën met betrekking tot nematoden en kompressen van rode mijten je echt hebben geholpen. Veel succes met het bestrijden ervan en praat constant met iemand die erover leert als je vragen hebt. Door dit te doen weet u zeker dat u ongedierte zo effectief mogelijk kunt bestrijden en dat u weer kunt genieten van het lenteweer.