Een moderne fiets voor een oude man

Als eenzame jongen heb je niet veel nodig. Je doet boodschappen voor een paar dollar per week, de kookplaat gaat gewoon aan als je het echt koud hebt en je wast de was maar één keer per week. Solitair zijn heeft zulke voordelen. Ik heb een groot team van vrienden die verschillende bezigheden delen. Om een ​​voorbeeld te geven: we fietsen graag een stukje voor entertainmentfuncties en ook ergens halverwege de fietstocht drinken we een biertje. Mijn fiets bestaat nu eigenlijk al een paar jaar en het is tijd voor een uitstekende fiets. Omdat iedereen tegenwoordig elektrisch fietst, wilde ik daar wat meer informatie over krijgen.

"Wat zoekt u meneer?"

Bij ons in Wijchen heb je een aantal fietsenwinkels. Bij fietsenwinkel Wijchen was ik al snel in de buurt van een jonge heer. Hij vroeg waar ik vooral ergens naar op zoek was, wat het gesprek over de elektrische fiets op gang bracht. Ik gaf aan dat ik graag kilometers fietste met mijn vrienden, dus ik vond het erg belangrijk om een ​​goede accu op de fiets te hebben. Daarnaast wilde ik fors trappen inruilen voor licht trappen, mijn knieën zijn eveneens een dag ouder. Bij fietsenwinkel Wijchen was het mogelijk om verschillende fietsen te beoordelen, ook hij ontdekte dat het geen zorgen was als ik de fiets een uurtje meenam om een ​​goede testronde te maken. Ik deed dit met 3 verschillende fietsen, met 3 verschillende merken. De fietsen waren allemaal goed en ik had echt het gevoel dat ik zelf nauwelijks hoefde te trappen. Het verschil in de fietsen zat in de kracht van de motor en ook de verschillende snelheden. Ik besloot de jonge heer te bedanken en zei ook dat ik er zeker een tijdje over zou nadenken.

Beslissen met de hulp van mijn goede vrienden

De dag na mijn bezoek aan fietsenwinkel Wijchen had ik een consult om met 3 vrienden te gaan fietsen. Het goede nieuws is dat het weer het mogelijk maakte. Echter, na 10 kilometer zag ik dat mijn vrienden veel van afgemat waren en ook ondertussen begon ik het een beetje zat te worden. Alle 3 goede vrienden reden op een elektrische fiets en ik zat nog op een ouderwetse fiets. Die avond besloot ik om de volgende dag de beste fiets aan te schaffen via fietsenwinkel Wijchen. Zowel de oplossing als de servicegarantie zijn uitermate goed voorbereid en ook de beste gent heeft mij een aantal tips gegeven over het gebruik van de fiets. De fietsenwinkel heeft de fiets helemaal voor mij afgesteld zodat ik er alleen zelf op hoefde te zitten. Geweldige service en ik kan het ook nog een aantal jaren uithouden. Bij de volgende afspraak zullen we zeker zien wie de allereerste banden op de fiets krijgt. Meer algemene informatie over de e-bike vind je bij Stella!