Geniet van je vrije tijd thuis, op strand of op balkon met strandstoelen

Na een dag hard werken is het tijd om ook even te ontspannen. Dat kun je doen thuis, aan strand of op het balkon. Gebruik voor ontspanning een ouderwetse strandstoel en je kunt optimaal relaxen. Er zijn strandstoelen te vinden met of zonder armleuningen, strandstoelen met voetensteun en strandstoelen met een bijpassend krukje waar je je voetjes mooi omhoog kunt doen. Nu nog de zon, boekje en drankje erbij en volop genieten. Zie je het al voor je?

 

De verschillende varianten van strandstoelen

De frames van strandstoelen zijn vervaardigd uit beukenhout. En in principe horen daar strandstoelen van gemaakt te worden. Daarnaast is er een loper bevestigd in de houten strandstoelen waardoor je optimaal kunt genieten. Er zijn twee modellen stoelen te vinden, namelijk met en zonder armleuning. Het is mogelijk bij een strandstoel met armleuning ook afneembare voetensteun bij te bestellen. Dat maakt het mogelijk dat je alle kanten op kunt met deze opvouwbare stoel. Heb je kinderen? Geen probleem, ook hier is aan gedacht en er bestaat een speciale strandstoel voor kinderen. Ook zij kunnen genieten van optimale zitcomfort. En natuurlijk staan grote en kleine strandstoelen heel leuk bij elkaar. 

 

De stoffen outdoor acryl stof en canvas katoen

Maak je de keuze voor een loper van outdoor acryl stof of canvas katoen? Je merkt het verschil in de eigenschappen van de stoffen. Besluit je een canvas van katoen te nemen dan koop je een natuurproduct. Deze is onderhevig aan weersinvloeden zoals vocht en zonlicht. Dat betekent dat het onbehandelde frame van je strandstoel en de loper op natuurlijke wijze verouderd van kleur. Kies je voor de outdoor acryl stof variant dan is de strandstoel bestendig tegen allerlei weersinvloeden. De stof van de loper verouderd alleen door het gebruik. Dit zonder invloed te hebben op de kleur. 

 

Creatief je tuin invullen met allerlei verschillende strandstoelen

Wil je in je tuin een prettige zomerse sfeer neerzetten? Dan is het mogelijk om de stof die je hebt gekozen voor je strandstoelen door te voeren in een bijpassend regisseursstoel of bijpassend krukje bij de buitentafel. Wees creatief en kies voor diverse stoffen en maak een mooie mix en match. Het kan zo zijn dat je smaak of tuin verandert. De lopers zijn in de strandstoelen makkelijk te verwisselen en aan te passen. Daardoor kun je jarenlang van je strandstoelen genieten. Het is mogelijk om een loper los te bestellen. Interesse in tafelkleed op maat?