Waarom juist nu een auto occasion leasen?

Lease auto's van Nationale Autolease zijn tegenwoordig erg populair en worden steeds vaker gekozen. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Wat is een lease auto precies? Waarom financial leasen? En hoe kun je een leaseauto krijgen? In dit blogartikel leggen we het je allemaal uit! Daarnaast vertellen we ook over de voordelen van leasen en hoeveel het kost om een auto te leasen.

Wat is een lease auto precies?

Een lease auto is een voertuig dat je kunt huren voor een bepaalde periode. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand, en aan het einde van de leaseperiode kun je het voertuig weer inleveren of ervoor kiezen om tegen betaling over te nemen. Lease auto's zijn erg populair omdat ze erg voordelig zijn: je bespaart op benzine- en onderhoudskosten, en hoeft geen grote investering te doen wanneer je er één aanschaft. Daarnaast is het ook erg handig om een leaseauto te hebben als je vaak onderweg bent voor je werk, of als je veel verhuist en dus steeds nieuwe auto's nodig hebt.

Waarom financial occasion leasen?

Financial occasion leasen is een populaire optie voor mensen die graag een auto willen, maar hiervoor geen grote investering willen doen. Je betaalt bij financial lease slechts een vast bedrag per maand, waardoor de aankoopprijs van de tweedehands auto gespreid kan worden. Ook kun je de auto na afloop van het leasecontract weer inleveren of ervoor kiezen om hem over te nemen door een extra bedrag te betalen.

Hoe krijg je een lease auto?

Er zijn verschillende manieren om een auto te leasen: bijvoorbeeld via een werkgever als dienstauto, of door zelf contact op te nemen met een autodealer die leaseaanbiedingen doet. Wanneer je besluit om een leaseauto aan te schaffen, kun je ook altijd contact opnemen met een financieel adviseur om advies te vragen over de verschillende opties en mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van leasen?

Er zijn vele voordelen aan auto leasen, waaronder het gemak van geen grote investering hoeven doen wanneer je een nieuwe auto nodig hebt, de lagere onderhoudskosten die vaak bij leaseauto's worden meegeleverd, en de besparing op benzinekosten. Daarnaast biedt het ook een flexibele en gemakkelijke optie om regelmatig van auto te kunnen wisselen voor je werk of verhuizingen, zonder hier grote investeringen voor hoeven te doen. Kortom, leasen is een erg interessante keuze!

We hopen dat dit blogartikel je een goed beeld heeft gegeven van alle voordelen die komen kijken bij het auto leasen. Heb je nog vragen, of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om een auto te leasen? Neem dan vooral contact met een professional op! Succes!