Kies voor een buitensauna in de tuin voor een ontspannen sfeer

Denk je ook aan een lekkere buitensauna of een elektrische hottub voor in jouw achtertuin? Het is iets wat steeds meer mensen overwegen. Het is tenslotte heerlijk om te genieten van een avondje in de hottub waar de temperatuur helemaal vanzelf geregeld kan worden. Het gebruik van een elektrische hottub is een geweldige manier om na een lange werkdag even te ontspannen. De warmte van het water helpt je spieren ontspannen en je kan genieten van de rustige sfeer met je partner of vrienden. Er zijn veel verschillende soorten elektrische hottubs en buitensauna's op de markt, dus er is altijd wel eentje die perfect bij je past.

Wanneer je aan een hottub denkt, word je waarschijnlijk meteen warm van binnen. Een hottub is namelijk een fantastische manier om lekker te ontspannen en heerlijk te relaxen. Een elektrische hottub is daarbij ook nog eens heel slim, want je hebt geen gasaansluiting nodig! Dit maakt de installatie van een elektrische hottub een heel stuk makkelijker en dus ook betaalbaarder. Ideaal toch? Bij hottubselect hebben ze een zeer breed aanbod aan hottubs en buitensauna’s beschikbaar. Allemaal van topkwaliteit. In deze blog bespreken we de verschillende opties om van jouw achtertuin een heerlijke ontspannen plek te maken. 

Het samenstellen van jouw eigen hottub

Tegenwoordig heb je zelfs de mogelijkheid om jouw eigen hottub samen te stellen. Dit kun je doen in de showroom van hottubselect. Je hebt hierbij de keuze uit diverse kleuren, groottes, materialen en accessoires. De hottubs specialisten staan altijd voor je klaar en kunnen je voorzien van de beste informatie en adviezen.

Ben je op zoek naar een hottub die hybride of elektrisch is?

De keuze voor een hottub kan soms lastig zijn. Een hybride hottub is dan een uitstekende oplossing. Met een houtgestookte hottub breng je het water in de hottub snel op temperatuur, maar het is lastig om het op dezelfde temperatuur te houden. Daarom kan het een goede optie zijn om te kiezen voor een hybride model. Met een tubtainer kun je dan de temperatuur elektrisch omhoog brengen. 

Buitensauna’s

Een buitensauna is beschikbaar in een natuurlijk- of moderne look. Kies bijvoorbeeld voor een buitensauna met dak of voor verlichting in de sauna voor een romantische sfeer. Je hebt de keuze uit een elektrische- of een houtgestookte buitensauna, geschikt voor iedere tuin. Ben je op zoek naar een buitensauna houtgestookt? De sauna’s worden tegenwoordig compleet in set bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor kun je lekker snel ontspannen in jouw nieuwe sauna.